Happy dog outside

Over VetFamily

Hèt toonaangevend collectief voor onafhankelijke dierenartsen

Voordelen voor de kliniek

Green symbol with percentage symbol and a hand holding a cat

Verbeterde winstgevendheid

Door haar unieke omvang kan VetFamily haar leden betere inkoopvoorwaarden en scherpe kortingen bieden op een breed scala aan producten en diensten van de voornaamste leveranciers in onze sector.

Green symbol with portfolio

Bedrijfsondersteuning

VetFamily biedt haar leden ondersteuning op het gebied van administratie, marketing en management. Op deze manier helpen we uw praktijk verder te professionaliseren.

Green symbol with cap

Kennisdeling & Training

VetFamily biedt een platform voor uitwisseling van ervaring en kennis uit de praktijk. Ook organiseren wij nascholingen en netwerk- bijeenkomsten op het gebied van zowel veterinair-technische onderwerpen als bedrijfsvoering.

Green symbol with clock

Tijdsbesparing

Wij vergelijken, onderhandelen en onderhouden contact met de leveraniers. Door u dergelijke randzaken uit handen te nemen, heeft u meer tijd voor uw patiënten, klanten en team.

Green symbol with cog wheels

Kwaliteitsverbetering

De tijd en middelen die u dankzij VetFamily bespaart, kunt u investeren in uw taken als dierenarts, in uw team en in de verbetering van uw kliniek.

Green symbol with megaphone

Gezamenlijke stem

VetFamily stelt het op prijs wanneer leden meedenken als het gaat om bijvoorbeeld leveranciers- en productkeuzes en de behoeftes die leven in de markt.

Two people helping another person climb a cliff

Wij helpen klinieken om vandaag te verbeteren en zo klaar te zijn voor morgen.

Wie zijn wij?

Ivo Dubbers

Country Manager

Dennis Groothof

Partner Manager - regio noord & west

Martine

Martine Hoos

Operational & Partner Manager - regio zuid & oost

Richard Baeke

VetPlan Manager

Historie

Een netwerk voor onafhankelijke dierenklinieken

VetFamily is in 2000 in Denemarken opgericht om voor onafhankelijke klinieken inkoopbesparingen te realiseren en een platform te creëren voor gezamenlijke activiteiten op het gebied van kennisdeling, onderwijs en marketing.

VetFamily is vervolgens gelanceerd in Zweden (2014), Noorwegen (2015), Duitsland (2017), Nederland (2017) en Frankrijk (2019). In de loop van 2020 is VetFamily geintroduceerd in China en Spanje. Bij de overname van AniCura door Mars, is VetFamily begin 2018 op eigen benen komen te staan. 

Inmiddels is VetFamily hèt toonaangevend collectief voor dierenartsen in zowel binnen- als buitenland.

 

A pin that is fastened to a paper with years in a list